18 Students from MUN groups, Kao Yip Middle School participated in Youth Model United Nations Winter Conference 2021 during February 18th -21st in Guangzhou. Delegates participated in debates and historical simulations in four committees including UNEP, History Committee, UNSC, and EU.

8 students received recognition: students from high school CHAN KIN PENG, HU XINYIN, LEI SIN I earned Best Delegate; while CHEN TINGHAO, LI KUN SENG, and NG WAN HEI won Honorable Mention. Student from middle school KU I CHONG and CHAO NGAKEI garnered Best Position Paper.

2021年2月18-21日,教業中學模聯隊18位同學,在指導老師卓謝檸珉、梁嘉偉的帶領下,赴廣州參加由國際模擬聯合國協會(中國)組委會主辦、聯合國全球傳播部和騰訊青年協辦的“2021青少年模擬聯合國大會·冬季會議”。本次大會以“後疫情的挑戰和機遇”為主題,共設有五個面向中學生的委員會,我校學生參加了其中的四個委員會,喜獲佳績!

高二4班胡馨尹、陳建平同學代表“英國”,榮獲聯合國安理會(英文場)最佳外交官;高二4班陳庭浩、高二5班李冠承同學代表“美國”,獲榮譽提名獎;第一次參加模聯大會的初三6班周雅琪、顧以充同學代表“中國”,榮獲最佳立場文書;在歷史委員會(中文場)中,高一6班李倩儀同學擔任“德國總參謀長”,榮獲最佳內閣;高一5班吳芸曦擔任“英國第一海軍大臣”,獲榮譽提名獎。

熱烈祝賀模聯隊的同學們!衷心感謝指導老師們!

寄語:成長路上,奇蹟叢生;惟貴有志,終能采擷!不驕不躁,繼續加油!

教業中學模聯隊參加“2021青少年模擬聯合國大會·冬季會議"喜獲佳績